Friluftsgruppa

Vi i Friluftsgruppa er en liten, men sprek gjeng med tolv unger og to voksne som liker en aktiv hverdag med spennende aktiviteter.

De tre hovedområdene vi vektlegger er, antall, rom og form, språkutvikling, og sosial kompetanse. Dette er områder vi jobber med i de fleste aktivitetene i løpet av uka. Vi er glad i å komme oss ut av barnehagen, og drar ofte på turer og ekskursjoner til ulike steder på Haugalandet. Orientering med kart og kompass i Byheiene, fisketurer, museumsbesøk og selve bussturen til disse stedene er ting vi setter pris på.

Vi har også roligere og mer stasjonære aktiviteter i barnehagen. I Eventyrhuset som er vårt lille, trivelige tilholdssted i barnehagen, har vi lesestunder, og andre ”vanlige” barnehageaktiviteter. De andre avdelingene er og greie med oss, og vi har faste avtaler om å låne deres avdelinger når vi trenger mer plass til for eksempel forming, frilek og lignende.

Selv om vi er en liten enhet, har vi et godt samarbeid med de andre avdelingene, og er mye med resten av ungene om morgenen og ettermiddagen, men også i felles aktiviteter om formiddagen.

Vi har målsetning om å være en gruppe som synliggjør Espira sin visjon: Sol ute, Sol inne

 

Personvern